torsdag 25. september 2008

kalvøya dag

KALVØYA DAG 24.09

Vår aktivitet handlet om komunikasjon. Det gikk ut på at man skulle trekke en lapp hvor det stod et navn og så var det en annen som trakk navnet som hørte til den lappen. Greia var at det stod kanskje mette marit på den ene lappen og haakon på den andre, da skulle man gå rundt og spørre for og finne parteren sin og den andre kunne bare svare ja eller nei. Vi hadde laget lapper hvor det stod masse forkjellig på.
Leken tok ikke kjempe lang tid kanskje noen minutter. Jeg føler egentlig at de andre likte leken vi hadde laget, sånn virket det ut som i vertfall.
Aktiviteten ble egentlig slik vi tenke bortsett fra at vi trodde den ville ta litt lenger tid.
Av de andre gruppene lærte jeg kanskje ikke sånn veldig mye, men noen grupper hadde jo noen helse spørsmål og sånt, da lærte vi jo kanskje dem enda bedre.

Det var en veldig fin dag synes jeg, veldig koselig med mye aktivitet og folk. Alle var veldig blide og positive og det var veldig fint. Vi lagde god mat og koste oss. Det var veldig fint vær så det var bra, det ble veldig varmt og solen skinte. Jeg synes det er veldig bra at vi har sånne turer i blant, det er koselig.

Ingen kommentarer: